852999 
A műanyag nyéllel ellátott Matrix 85299 acél spatula-kaparó összetett konfigurációjú pengével rendelkezik, és egy többfunkciós eszköz. Használható régi tapéta, ragasztó, festékfelesleg eltávolítására hengerekről, vékony rozsdaréteg eltávolítására fémfelületekről, csövek eltávolítására stb.

Előnyök
Tartósság - a munkarész kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült.
Megbízható kialakítás - a penge szilárdan rögzítve van a fogantyúban, így a szerszám ellenáll az intenzív terhelésnek.
Kényelmes kezelés – az ergonomikus műanyag fogantyú kényelmesen illeszkedik a kézbe.
Kényelmes tárolás - a fogantyúban lévő lyuknak köszönhetően a szerszámot kampóra vagy szögre lehet akasztani.
Új
Cikkszám
852999
A műanyag nyéllel ellátott Matrix 85299 acél spatula-kaparó összetett konfigurációjú pengével rendelkezik, és egy többfunkciós eszköz. Használható régi tapéta, ragasztó, festékfelesleg eltávolítására hengerekről, vékony rozsdaréteg eltávolítására fémfelületekről, csövek eltávolítására stb. Előnyök Tartósság - a munkarész kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült. Megbízható kialakítás - a penge szilárdan rögzítve van a fogantyúban, így a szerszám ellenáll az intenzív terhelésnek. Kényelmes kezelés – az ergonomikus műanyag fogantyú kényelmesen illeszkedik a kézbe. Kényelmes tárolás - a fogantyúban lévő lyuknak köszönhetően a szerszámot kampóra vagy szögre lehet akasztani.
Van raktáron
Nettó ár:
380,19 Ft
Bruttó ár:
482,84 Ft
db
8480457 Festőceruza Sparta 848045, hossza 180 mm, 12 db. csomagolásban, jelölésre szánt befejező, építő- és asztalos munkák során. A puha ólom nem karcolja meg a felületet, és tiszta, de nem kontrasztos nyomot hagy, amely festés után nem látszik át. Az eszköz magán kézművesek és szakemberek számára egyaránt hasznos lesz.

Előnyök
Sokoldalúság – a közepes keménységű HB ceruza a legtöbb felülettípushoz alkalmas.
Világos kialakítás - a narancssárga ceruza jól látható a többi eszköz között.
Átgondolt forma - az ovális testnek köszönhetően a szerszám nem gördül le a munkafelületről, és a téglalap alakú profil miatt az ólom különböző vastagságú vonalak rajzolására alkalmas.
Könnyű karbantartás - az ólom könnyen élezhető speciális ceruza hegyezővel (például Matrix 84800).
Kényelmes készlet - 12 hosszúkás profilú ceruza elegendő nagy mennyiségű munka elvégzéséhez.
Új
Cikkszám
8480457

Festőceruza Sparta 848045, hossza 180 mm, 12 db. csomagolásban, jelölésre szánt befejező, építő- és asztalos munkák során. A puha ólom nem karcolja meg a felületet, és tiszta, de nem kontrasztos nyomot hagy, amely festés után nem látszik át. Az eszköz magán kézművesek és szakemberek számára egyaránt hasznos lesz. Előnyök Sokoldalúság – a közepes keménységű HB ceruza a legtöbb felülettípushoz alkalmas. Világos kialakítás - a narancssárga ceruza jól látható a többi eszköz között. Átgondolt forma - az ovális testnek köszönhetően a szerszám nem gördül le a munkafelületről, és a téglalap alakú profil miatt az ólom különböző vastagságú vonalak rajzolására alkalmas. Könnyű karbantartás - az ólom könnyen élezhető speciális ceruza hegyezővel (például Matrix 84800). Kényelmes készlet - 12 hosszúkás profilú ceruza elegendő nagy mennyiségű munka elvégzéséhez.

Van raktáron
Nettó ár:
501,46 Ft
Bruttó ár:
636,85 Ft
db
1553057 Krómozott állítható csavarkulcs Sparta 155305, 250 mm hosszú, kisebb javítási munkák eszköze. A garat méretének beállítása lehetővé teszi, hogy különféle rögzítőelemekkel dolgozzon, beleértve a nem szabványos méreteket is. A kulcs hasznos lesz lakatosok, vízvezeték-szerelők, autószerelők és kezdő kézművesek számára.

Előnyök
Hosszú élettartam - a csavarkulcs 45-ös széntartalmú szerszámacélból készül, és szelektíven edzett.
Korrózióvédelem - a króm bevonat megvédi a csigacsavaros mechanizmust a nedvességtől.
Az alkatrészek precíz megfogása - a kulcson beosztási jel, a mozgatható pofán pedig pontjelzés található.
Könnyű súly 0,467 kg - a hosszú távú munkavégzés nem okoz kényelmetlenséget.
Új
Cikkszám
1553057

Krómozott állítható csavarkulcs Sparta 155305, 250 mm hosszú, kisebb javítási munkák eszköze. A garat méretének beállítása lehetővé teszi, hogy különféle rögzítőelemekkel dolgozzon, beleértve a nem szabványos méreteket is. A kulcs hasznos lesz lakatosok, vízvezeték-szerelők, autószerelők és kezdő kézművesek számára. Előnyök Hosszú élettartam - a csavarkulcs 45-ös széntartalmú szerszámacélból készül, és szelektíven edzett. Korrózióvédelem - a króm bevonat megvédi a csigacsavaros mechanizmust a nedvességtől. Az alkatrészek precíz megfogása - a kulcson beosztási jel, a mozgatható pofán pedig pontjelzés található. Könnyű súly 0,467 kg - a hosszú távú munkavégzés nem okoz kényelmetlenséget.

Van raktáron
Nettó ár:
1 513,05 Ft
Bruttó ár:
1 921,57 Ft
db
1553557 
Krómozott állítható csavarkulcs Sparta 155355, 300 mm hosszú, kisebb javítási munkák elvégzésére szolgáló eszköz. A garat méretének beállítása lehetővé teszi, hogy különféle rögzítőelemekkel dolgozzon, beleértve a nem szabványos méreteket is. A kulcs hasznos lesz lakatosok, vízvezeték-szerelők, autószerelők és kezdő kézművesek számára.

Előnyök
Hosszú élettartam - a csavarkulcs 45-ös széntartalmú szerszámacélból készül, és szelektíven edzett.
Korrózióvédelem - a króm bevonat megvédi a csigacsavaros mechanizmust a nedvességtől.
Az alkatrészek precíz megfogása - a kulcson beosztási jel, a mozgatható pofán pedig pontjelzés található.
Új
Cikkszám
1553557
Krómozott állítható csavarkulcs Sparta 155355, 300 mm hosszú, kisebb javítási munkák elvégzésére szolgáló eszköz. A garat méretének beállítása lehetővé teszi, hogy különféle rögzítőelemekkel dolgozzon, beleértve a nem szabványos méreteket is. A kulcs hasznos lesz lakatosok, vízvezeték-szerelők, autószerelők és kezdő kézművesek számára. Előnyök Hosszú élettartam - a csavarkulcs 45-ös széntartalmú szerszámacélból készül, és szelektíven edzett. Korrózióvédelem - a króm bevonat megvédi a csigacsavaros mechanizmust a nedvességtől. Az alkatrészek precíz megfogása - a kulcson beosztási jel, a mozgatható pofán pedig pontjelzés található.
Van raktáron
Nettó ár:
1 822,97 Ft
Bruttó ár:
2 315,17 Ft
db
324719 Az öntött alumínium négyzet alakú Matrix 32471, 250 mm hosszú, az asztalos és befejező munkák során hasznos a derékszögek ellenőrzéséhez és jelöléséhez. Egy egyszerű, de nélkülözhetetlen eszköz segít a munka pontosságának ellenőrzésében, hogy kiváló minőségű eredményt érjen el.

Előnyök
Az eloxált felület növeli a négyzet korrózióval és mechanikai igénybevétellel szembeni ellenállását.
A szerszám mindkét oldalán jelölések találhatók a könnyebb használat érdekében.
A profilon lévő horony jelentősen megnöveli a vonalzó kézben tartását.
A függesztőlyukkal ellátott négyzet kényelmes horgon vagy szögön tárolható.
A szerszámprofilon tájékoztató piktogramok találhatók a könnyű kiválasztás érdekében.
Új
Cikkszám
324719

Az öntött alumínium négyzet alakú Matrix 32471, 250 mm hosszú, az asztalos és befejező munkák során hasznos a derékszögek ellenőrzéséhez és jelöléséhez. Egy egyszerű, de nélkülözhetetlen eszköz segít a munka pontosságának ellenőrzésében, hogy kiváló minőségű eredményt érjen el. Előnyök Az eloxált felület növeli a négyzet korrózióval és mechanikai igénybevétellel szembeni ellenállását. A szerszám mindkét oldalán jelölések találhatók a könnyebb használat érdekében. A profilon lévő horony jelentősen megnöveli a vonalzó kézben tartását. A függesztőlyukkal ellátott négyzet kényelmes horgon vagy szögön tárolható. A szerszámprofilon tájékoztató piktogramok találhatók a könnyű kiválasztás érdekében.

Van raktáron
Nettó ár:
1 097,25 Ft
Bruttó ár:
1 393,51 Ft
db
323709 
A 200 x 300 mm méretű Matrix 32370 teljesen fém négyzet segít a derékszögek ellenőrzésében vagy a jelölővonal megrajzolásában. A szerszám javítja az ács- és befejező munkák pontosságát.

Előnyök
Megnövelt szilárdság - a szerszám melegen hengerelt szénacéllemezből készül.
Kényelmes használat – mindkét oldalon jelölések találhatók.
Függesztett tárolási lehetőség - lyuk van a tokon.
Új
Cikkszám
323709
A 200 x 300 mm méretű Matrix 32370 teljesen fém négyzet segít a derékszögek ellenőrzésében vagy a jelölővonal megrajzolásában. A szerszám javítja az ács- és befejező munkák pontosságát. Előnyök Megnövelt szilárdság - a szerszám melegen hengerelt szénacéllemezből készül. Kényelmes használat – mindkét oldalon jelölések találhatók. Függesztett tárolási lehetőség - lyuk van a tokon.
Van raktáron
Nettó ár:
605,41 Ft
Bruttó ár:
768,87 Ft
db
2042957 Az F-alakú Sparta 204295 bilincs 300 mm hosszú és 250 x 50 mm befogási mérettel lehetővé teszi fémből, fából és egyéb anyagokból készült munkadarabok rögzítését azok csatlakoztatásához vagy megmunkálásához. Asztalos- és vízvezeték-szerelésben használják. Az alkatrész a pofák közé kerül, amelyek közül az egyik mozgatható és a markolat méretének beállítására szolgál. A csavarbilincs lehetővé teszi a munkadarab jelentős erővel történő rögzítését. A szerkezeti elemek ellenállnak a magas hőmérsékletnek, így a bilincs alkalmas hegesztési munkákra, de a műanyag burkolatokat el kell távolítani.

Előnyök
Szilárdság - az acélrúd jelentős hajlítási terhelést képes ellenállni.
Hosszú élettartam - a horganyzott csavar korrózióálló.
Pontos munkavégzés – a pofák védőbetétjei megakadályozzák az alkatrész sérülését.
Kényelmes kezelés – a kényelmes fa fogantyú biztonságosan illeszkedik a kézbe.
Új
Cikkszám
2042957

Az F-alakú Sparta 204295 bilincs 300 mm hosszú és 250 x 50 mm befogási mérettel lehetővé teszi fémből, fából és egyéb anyagokból készült munkadarabok rögzítését azok csatlakoztatásához vagy megmunkálásához. Asztalos- és vízvezeték-szerelésben használják. Az alkatrész a pofák közé kerül, amelyek közül az egyik mozgatható és a markolat méretének beállítására szolgál. A csavarbilincs lehetővé teszi a munkadarab jelentős erővel történő rögzítését. A szerkezeti elemek ellenállnak a magas hőmérsékletnek, így a bilincs alkalmas hegesztési munkákra, de a műanyag burkolatokat el kell távolítani. Előnyök Szilárdság - az acélrúd jelentős hajlítási terhelést képes ellenállni. Hosszú élettartam - a horganyzott csavar korrózióálló. Pontos munkavégzés – a pofák védőbetétjei megakadályozzák az alkatrész sérülését. Kényelmes kezelés – a kényelmes fa fogantyú biztonságosan illeszkedik a kézbe.

Van raktáron
Nettó ár:
936,51 Ft
Bruttó ár:
1 189,37 Ft
db
2043257 Az F-alakú Sparta 204325 bilincs 350 mm hosszú és 300 x 50 mm befogási mérettel lehetővé teszi fémből, fából és egyéb anyagokból készült munkadarabok rögzítését azok csatlakoztatásához vagy megmunkálásához. Asztalos- és vízvezeték-szerelésben használják. Az alkatrész a pofák közé kerül, amelyek közül az egyik mozgatható és a markolat méretének beállítására szolgál. A csavarbilincs lehetővé teszi a munkadarab jelentős erővel történő rögzítését. A szerkezeti elemek ellenállnak a magas hőmérsékletnek, így a bilincs alkalmas hegesztési munkákra, de a műanyag burkolatokat el kell távolítani.

Előnyök
Szilárdság - az acélrúd jelentős hajlítási terhelést képes ellenállni.
Hosszú élettartam - a horganyzott csavar korrózióálló.
Pontos munkavégzés – a pofák védőbetétjei megakadályozzák az alkatrész sérülését.
Kényelmes kezelés – a kényelmes fa fogantyú biztonságosan illeszkedik a kézbe.
Új
Cikkszám
2043257

Az F-alakú Sparta 204325 bilincs 350 mm hosszú és 300 x 50 mm befogási mérettel lehetővé teszi fémből, fából és egyéb anyagokból készült munkadarabok rögzítését azok csatlakoztatásához vagy megmunkálásához. Asztalos- és vízvezeték-szerelésben használják. Az alkatrész a pofák közé kerül, amelyek közül az egyik mozgatható és a markolat méretének beállítására szolgál. A csavarbilincs lehetővé teszi a munkadarab jelentős erővel történő rögzítését. A szerkezeti elemek ellenállnak a magas hőmérsékletnek, így a bilincs alkalmas hegesztési munkákra, de a műanyag burkolatokat el kell távolítani. Előnyök Szilárdság - az acélrúd jelentős hajlítási terhelést képes ellenállni. Hosszú élettartam - a horganyzott csavar korrózióálló. Pontos munkavégzés – a pofák védőbetétjei megakadályozzák az alkatrész sérülését. Kényelmes kezelés – a kényelmes fa fogantyú biztonságosan illeszkedik a kézbe.

Van raktáron
Nettó ár:
807,54 Ft
Bruttó ár:
1 025,58 Ft
db
BAYON34TV
Új
Cikkszám
BAYON34TV
Van raktáron
Nettó ár:
1 036,61 Ft
Bruttó ár:
1 316,49 Ft
db
74077 A Sibrteh 74077 kúpos lapos tárcsa durvaszemcsés P40 csiszolóanyaggal, 115 x 22,2 mm, a megfelelő rögzítési átmérőjű sarokcsiszolókra szerelhető. Fa, fém és műanyag durva (nagyoló) megmunkálására, vég- és felületcsiszolására használják. Használatával elvégezheti a hegesztési varratok kezdeti tisztítását, eltávolíthatja a durva hibákat, vastag rozsda- és festékrétegeket stb.

Előnyök
A kúpos tárcsa optimális a nehezen elérhető helyek és összetett formájú felületek csiszolására.
Sokoldalú alumínium-oxid csiszolóanyag éles szemcsékkel és kemény szerkezettel, amely gyakorlatilag bármilyen anyagot hatékonyan csiszol.
Az ülésgyűrűt korróziógátló bevonat védi a rozsdától.
A kör alapja strapabíró üvegszálból készült, a csiszolóanyaggal ellátott szirmok műgyantával vannak ráerősítve, így a kör megbízható és tartós.
Új
Cikkszám
74077

A Sibrteh 74077 kúpos lapos tárcsa durvaszemcsés P40 csiszolóanyaggal, 115 x 22,2 mm, a megfelelő rögzítési átmérőjű sarokcsiszolókra szerelhető. Fa, fém és műanyag durva (nagyoló) megmunkálására, vég- és felületcsiszolására használják. Használatával elvégezheti a hegesztési varratok kezdeti tisztítását, eltávolíthatja a durva hibákat, vastag rozsda- és festékrétegeket stb. Előnyök A kúpos tárcsa optimális a nehezen elérhető helyek és összetett formájú felületek csiszolására. Sokoldalú alumínium-oxid csiszolóanyag éles szemcsékkel és kemény szerkezettel, amely gyakorlatilag bármilyen anyagot hatékonyan csiszol. Az ülésgyűrűt korróziógátló bevonat védi a rozsdától. A kör alapja strapabíró üvegszálból készült, a csiszolóanyaggal ellátott szirmok műgyantával vannak ráerősítve, így a kör megbízható és tartós.

Van raktáron
Nettó ár:
229,07 Ft
Bruttó ár:
290,92 Ft
db
7485057 A műanyag nyéllel ellátott Sparta 748505 fémkefe fém, fa és egyéb felületek tisztítására szolgáló eszköz. Hatékonyan távolítja el a rozsdát, a makacs szennyeződéseket és a régi fényezést. Az ívelt testnek köszönhetően az ecset kényelmesen használható összetett formájú felületek megmunkálására. Építőiparban és gyártásban használják. Hasznos lesz a javítások során, valamint otthon vagy a garázsban.

Előnyök
Erős és tartós - az alap fémből, a fogantyú pedig tartós polipropilénből készült.
Nagy erőforrás - a kiváló minőségű acélból készült sodrott huzalnak köszönhetően a sörték dinamikus terhelés esetén is megtartják alakjukat.
Korrózióállóság - a huzalt sárgaréz bevonat védi.
Kényelmes kezelés – az ujjhornyokkal ellátott ergonomikus fogantyú kényelmesen illeszkedik a kézbe.
Új
Cikkszám
7485057

A műanyag nyéllel ellátott Sparta 748505 fémkefe fém, fa és egyéb felületek tisztítására szolgáló eszköz. Hatékonyan távolítja el a rozsdát, a makacs szennyeződéseket és a régi fényezést. Az ívelt testnek köszönhetően az ecset kényelmesen használható összetett formájú felületek megmunkálására. Építőiparban és gyártásban használják. Hasznos lesz a javítások során, valamint otthon vagy a garázsban. Előnyök Erős és tartós - az alap fémből, a fogantyú pedig tartós polipropilénből készült. Nagy erőforrás - a kiváló minőségű acélból készült sodrott huzalnak köszönhetően a sörték dinamikus terhelés esetén is megtartják alakjukat. Korrózióállóság - a huzalt sárgaréz bevonat védi. Kényelmes kezelés – az ujjhornyokkal ellátott ergonomikus fogantyú kényelmesen illeszkedik a kézbe.

Van raktáron
Nettó ár:
337,21 Ft
Bruttó ár:
428,26 Ft
db
825209 Lapos kefe MTX „Standard” 82520, 1 hüvelyk (25 mm) széles, természetes sörtékkel és fa nyéllel, háztartási festési munkák eszköze. A természetes fényű sörték rendkívül kopásállóak és alkalmasak oldószer alapú festékek felhordására. 25 mm-es szélessége miatt az ecset keskeny felületek, például szegélylécek és keretek festésére alkalmas.

Előnyök
Kiváló minőségű teljesítmény - a fém kötésnek köszönhetően a sörték biztonságosan rögzítve vannak, és nem esnek ki intenzív használat során.
Hatékony munkavégzés - a végein hasított sörték, amelyek nagy nedvszívó és leadó tulajdonságokkal rendelkeznek, biztosítják a festék egyenletes felhordását.
Megsemmisülés elleni védelem - a korróziógátló bevonattal ellátott kötés ellenáll a víznek és a festésnek, a lakkozott fogantyú pedig nem szárad ki.
Ergonómia - a csiszolt fa fogantyú a markolat területén vastagítással biztonságosan illeszkedik a kézbe.
Kényelmes tárolás - a fogantyúban lyukas kefe horogra vagy szögre akasztható.
Új
Cikkszám
825209

Lapos kefe MTX „Standard” 82520, 1 hüvelyk (25 mm) széles, természetes sörtékkel és fa nyéllel, háztartási festési munkák eszköze. A természetes fényű sörték rendkívül kopásállóak és alkalmasak oldószer alapú festékek felhordására. 25 mm-es szélessége miatt az ecset keskeny felületek, például szegélylécek és keretek festésére alkalmas. Előnyök Kiváló minőségű teljesítmény - a fém kötésnek köszönhetően a sörték biztonságosan rögzítve vannak, és nem esnek ki intenzív használat során. Hatékony munkavégzés - a végein hasított sörték, amelyek nagy nedvszívó és leadó tulajdonságokkal rendelkeznek, biztosítják a festék egyenletes felhordását. Megsemmisülés elleni védelem - a korróziógátló bevonattal ellátott kötés ellenáll a víznek és a festésnek, a lakkozott fogantyú pedig nem szárad ki. Ergonómia - a csiszolt fa fogantyú a markolat területén vastagítással biztonságosan illeszkedik a kézbe. Kényelmes tárolás - a fogantyúban lyukas kefe horogra vagy szögre akasztható.

Van raktáron
Nettó ár:
79,89 Ft
Bruttó ár:
101,46 Ft
db
830629 Lapos kefe MTX "Euro" 83062 1,5 hüvelyk széles, természetes sörtékkel és műanyag nyéllel, felületek professzionális festésére. Oldószert tartalmazó agresszív festékek felhordására ajánlott.

Előnyök
A munkadarab szélessége 38 mm - kényelmes a nehezen elérhető helyeket ecsettel festeni.
Erő és tartósság – a kötés biztonságosan rögzíti a sörtéket a nyélhez, így a kefe ellenáll az ismételt használatnak.
Kiváló színezési minőség - a kétszer főtt sörték nem tartalmaznak idegen szennyeződéseket, a töredezett végek pedig növelik a festék felszívódási és leadási képességét.
Korrózióállóság - a védőbevonat megakadályozza a kötés megsemmisülését nedvesség hatására.
Ergonómia - a műanyag nyél kényelmesen illeszkedik a kézbe, és egy speciális lyuk lehetővé teszi, hogy az ecsetet szögre vagy kampóra akassza.
Új
Cikkszám
830629

Lapos kefe MTX "Euro" 83062 1,5 hüvelyk széles, természetes sörtékkel és műanyag nyéllel, felületek professzionális festésére. Oldószert tartalmazó agresszív festékek felhordására ajánlott. Előnyök A munkadarab szélessége 38 mm - kényelmes a nehezen elérhető helyeket ecsettel festeni. Erő és tartósság – a kötés biztonságosan rögzíti a sörtéket a nyélhez, így a kefe ellenáll az ismételt használatnak. Kiváló színezési minőség - a kétszer főtt sörték nem tartalmaznak idegen szennyeződéseket, a töredezett végek pedig növelik a festék felszívódási és leadási képességét. Korrózióállóság - a védőbevonat megakadályozza a kötés megsemmisülését nedvesség hatására. Ergonómia - a műanyag nyél kényelmesen illeszkedik a kézbe, és egy speciális lyuk lehetővé teszi, hogy az ecsetet szögre vagy kampóra akassza.

Van raktáron
Nettó ár:
172,29 Ft
Bruttó ár:
218,81 Ft
db
830639 Lapos kefe MTX "Euro" 83063 2 hüvelyk széles, természetes sörtékkel és műanyag nyéllel, felületek professzionális festésére szolgál. Oldószert tartalmazó agresszív festékek felhordására ajánlott.

Előnyök
A munkadarab szélessége 50 mm - kényelmes a nehezen elérhető helyeket ecsettel festeni.
Erő és tartósság – a kötés biztonságosan rögzíti a sörtéket a nyélhez, így a kefe ellenáll az ismételt használatnak.
Kiváló színezési minőség - a kétszer főtt sörték nem tartalmaznak idegen szennyeződéseket, a töredezett végek pedig növelik a festék felszívódási és leadási képességét.
Korrózióállóság - a védőbevonat megakadályozza a kötés megsemmisülését nedvesség hatására.
Ergonómia - a műanyag nyél kényelmesen illeszkedik a kézbe, és egy speciális lyuk lehetővé teszi, hogy az ecsetet szögre vagy kampóra akassza.
Új
Cikkszám
830639

Lapos kefe MTX "Euro" 83063 2 hüvelyk széles, természetes sörtékkel és műanyag nyéllel, felületek professzionális festésére szolgál. Oldószert tartalmazó agresszív festékek felhordására ajánlott. Előnyök A munkadarab szélessége 50 mm - kényelmes a nehezen elérhető helyeket ecsettel festeni. Erő és tartósság – a kötés biztonságosan rögzíti a sörtéket a nyélhez, így a kefe ellenáll az ismételt használatnak. Kiváló színezési minőség - a kétszer főtt sörték nem tartalmaznak idegen szennyeződéseket, a töredezett végek pedig növelik a festék felszívódási és leadási képességét. Korrózióállóság - a védőbevonat megakadályozza a kötés megsemmisülését nedvesség hatására. Ergonómia - a műanyag nyél kényelmesen illeszkedik a kézbe, és egy speciális lyuk lehetővé teszi, hogy az ecsetet szögre vagy kampóra akassza.

Van raktáron
Nettó ár:
247,36 Ft
Bruttó ár:
314,15 Ft
db
880225 Ékek Sparta 880225 méret 30 x 6 x 5 mm, 200 db. a csomagban az első csempesor kiegyenlítésére és a fugák vastagságának beállítására szolgálnak a fektetés során. Az ékek megakadályozzák a csempe elmozdulását, miközben a ragasztó megkeményedik. Kényelmes az alsó csempesor falra vagy lépcsőre történő lerakásához.

Előnyök
Nagy hatékonyság – az ékek segítenek egyenletes, egyenletes hézagokat (varratokat) létrehozni, amikor egyenetlen felületekre fektetik le a burkolólapokat, és ha nagy különbségek vannak a falazati varratok között.
Megbízhatóság - a tartós műanyagból készült ékek nem változtatják meg alakjukat a csemperagasztó hatására.
Tartósság - a termékek ellenállnak az ismételt használatnak, így hasznos asszisztensekké válnak a mester arzenáljában.
Átgondolt csomagolás - 200 ék elegendő a csempék nagy felületen történő kiegyenlítéséhez.
Új
Cikkszám
880225

Ékek Sparta 880225 méret 30 x 6 x 5 mm, 200 db. a csomagban az első csempesor kiegyenlítésére és a fugák vastagságának beállítására szolgálnak a fektetés során. Az ékek megakadályozzák a csempe elmozdulását, miközben a ragasztó megkeményedik. Kényelmes az alsó csempesor falra vagy lépcsőre történő lerakásához. Előnyök Nagy hatékonyság – az ékek segítenek egyenletes, egyenletes hézagokat (varratokat) létrehozni, amikor egyenetlen felületekre fektetik le a burkolólapokat, és ha nagy különbségek vannak a falazati varratok között. Megbízhatóság - a tartós műanyagból készült ékek nem változtatják meg alakjukat a csemperagasztó hatására. Tartósság - a termékek ellenállnak az ismételt használatnak, így hasznos asszisztensekké válnak a mester arzenáljában. Átgondolt csomagolás - 200 ék elegendő a csempék nagy felületen történő kiegyenlítéséhez.

Van raktáron
Nettó ár:
355,16 Ft
Bruttó ár:
451,05 Ft
db
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • . . .
  • 7