Cikkszám
204235

Az F-alakú Sparta 204235 bilincs 200 mm hosszú és 150 x 50 mm befogási mérettel lehetővé teszi fémből, fából és egyéb anyagokból készült munkadarabok rögzítését azok csatlakoztatásához vagy megmunkálásához. Asztalos- és vízvezeték-szerelésben használják. Az alkatrész a pofák közé kerül, amelyek közül az egyik mozgatható és a markolat méretének beállítására szolgál. A csavarbilincs lehetővé teszi a munkadarab jelentős erővel történő rögzítését. A szerkezeti elemek ellenállnak a magas hőmérsékletnek, így a bilincs alkalmas hegesztési munkákra, de a műanyag burkolatokat el kell távolítani. Előnyök Szilárdság - az acélrúd jelentős hajlítási terhelést képes ellenállni. Hosszú élettartam - a horganyzott csavar korrózióálló. Pontos munkavégzés – a pofák védőbetétjei megakadályozzák az alkatrész sérülését. Kényelmes kezelés – a kényelmes fa fogantyú biztonságosan illeszkedik a kézbe.

Van raktáron
Nettó ár:
699,74 Ft
Bruttó ár:
888,67 Ft
db
Cikkszám
204265

Az F-alakú Sparta 204265 bilincs 250 mm hosszú és 200 x 50 mm befogási mérettel lehetővé teszi fémből, fából és egyéb anyagokból készült munkadarabok rögzítését azok csatlakoztatásához vagy megmunkálásához. Asztalos- és vízvezeték-szerelésben használják. Az alkatrész a pofák közé kerül, amelyek közül az egyik mozgatható és a markolat méretének beállítására szolgál. A csavarbilincs lehetővé teszi a munkadarab jelentős erővel történő rögzítését. A szerkezeti elemek ellenállnak a magas hőmérsékletnek, így a bilincs alkalmas hegesztési munkákra, de a műanyag burkolatokat el kell távolítani. Előnyök Szilárdság - az acélrúd jelentős hajlítási terhelést képes ellenállni. Hosszú élettartam - a horganyzott csavar korrózióálló. Pontos munkavégzés – a pofák védőbetétjei megakadályozzák az alkatrész sérülését. Kényelmes kezelés – a kényelmes fa fogantyú biztonságosan illeszkedik a kézbe.

Van raktáron
Nettó ár:
735,35 Ft
Bruttó ár:
933,89 Ft
db
2042957 Az F-alakú Sparta 204295 bilincs 300 mm hosszú és 250 x 50 mm befogási mérettel lehetővé teszi fémből, fából és egyéb anyagokból készült munkadarabok rögzítését azok csatlakoztatásához vagy megmunkálásához. Asztalos- és vízvezeték-szerelésben használják. Az alkatrész a pofák közé kerül, amelyek közül az egyik mozgatható és a markolat méretének beállítására szolgál. A csavarbilincs lehetővé teszi a munkadarab jelentős erővel történő rögzítését. A szerkezeti elemek ellenállnak a magas hőmérsékletnek, így a bilincs alkalmas hegesztési munkákra, de a műanyag burkolatokat el kell távolítani.

Előnyök
Szilárdság - az acélrúd jelentős hajlítási terhelést képes ellenállni.
Hosszú élettartam - a horganyzott csavar korrózióálló.
Pontos munkavégzés – a pofák védőbetétjei megakadályozzák az alkatrész sérülését.
Kényelmes kezelés – a kényelmes fa fogantyú biztonságosan illeszkedik a kézbe.
Új
Cikkszám
2042957

Az F-alakú Sparta 204295 bilincs 300 mm hosszú és 250 x 50 mm befogási mérettel lehetővé teszi fémből, fából és egyéb anyagokból készült munkadarabok rögzítését azok csatlakoztatásához vagy megmunkálásához. Asztalos- és vízvezeték-szerelésben használják. Az alkatrész a pofák közé kerül, amelyek közül az egyik mozgatható és a markolat méretének beállítására szolgál. A csavarbilincs lehetővé teszi a munkadarab jelentős erővel történő rögzítését. A szerkezeti elemek ellenállnak a magas hőmérsékletnek, így a bilincs alkalmas hegesztési munkákra, de a műanyag burkolatokat el kell távolítani. Előnyök Szilárdság - az acélrúd jelentős hajlítási terhelést képes ellenállni. Hosszú élettartam - a horganyzott csavar korrózióálló. Pontos munkavégzés – a pofák védőbetétjei megakadályozzák az alkatrész sérülését. Kényelmes kezelés – a kényelmes fa fogantyú biztonságosan illeszkedik a kézbe.

Van raktáron
Nettó ár:
936,51 Ft
Bruttó ár:
1 189,37 Ft
db
2043257 Az F-alakú Sparta 204325 bilincs 350 mm hosszú és 300 x 50 mm befogási mérettel lehetővé teszi fémből, fából és egyéb anyagokból készült munkadarabok rögzítését azok csatlakoztatásához vagy megmunkálásához. Asztalos- és vízvezeték-szerelésben használják. Az alkatrész a pofák közé kerül, amelyek közül az egyik mozgatható és a markolat méretének beállítására szolgál. A csavarbilincs lehetővé teszi a munkadarab jelentős erővel történő rögzítését. A szerkezeti elemek ellenállnak a magas hőmérsékletnek, így a bilincs alkalmas hegesztési munkákra, de a műanyag burkolatokat el kell távolítani.

Előnyök
Szilárdság - az acélrúd jelentős hajlítási terhelést képes ellenállni.
Hosszú élettartam - a horganyzott csavar korrózióálló.
Pontos munkavégzés – a pofák védőbetétjei megakadályozzák az alkatrész sérülését.
Kényelmes kezelés – a kényelmes fa fogantyú biztonságosan illeszkedik a kézbe.
Új
Cikkszám
2043257

Az F-alakú Sparta 204325 bilincs 350 mm hosszú és 300 x 50 mm befogási mérettel lehetővé teszi fémből, fából és egyéb anyagokból készült munkadarabok rögzítését azok csatlakoztatásához vagy megmunkálásához. Asztalos- és vízvezeték-szerelésben használják. Az alkatrész a pofák közé kerül, amelyek közül az egyik mozgatható és a markolat méretének beállítására szolgál. A csavarbilincs lehetővé teszi a munkadarab jelentős erővel történő rögzítését. A szerkezeti elemek ellenállnak a magas hőmérsékletnek, így a bilincs alkalmas hegesztési munkákra, de a műanyag burkolatokat el kell távolítani. Előnyök Szilárdság - az acélrúd jelentős hajlítási terhelést képes ellenállni. Hosszú élettartam - a horganyzott csavar korrózióálló. Pontos munkavégzés – a pofák védőbetétjei megakadályozzák az alkatrész sérülését. Kényelmes kezelés – a kényelmes fa fogantyú biztonságosan illeszkedik a kézbe.

Van raktáron
Nettó ár:
807,54 Ft
Bruttó ár:
1 025,58 Ft
db
Cikkszám
204415

F-alakú Sparta 204415 bilincs, 500 x 120 x 570 mm, asztalos- és vízvezeték-szerelésben használatos, és lehetővé teszi a fémből, fából és egyéb anyagokból készült munkadarabok rögzítését összekötéshez vagy megmunkáláshoz. Az alkatrész a pofák közé kerül, amelyek közül az egyik mozgatható és a markolat méretének beállítására szolgál. A csavaros bilincs lehetővé teszi jelentős erő kifejtését a rögzítés biztosításához. A védőbetétek megakadályozzák az alkatrész sérülését. A szerkezeti elemek ellenállnak a magas hőmérsékletnek, így a bilincs alkalmas hegesztési munkákra, de a műanyag burkolatokat el kell távolítani. Előnyök A rúd acélból készült, ezért fokozott hajlítási ellenállással rendelkezik, és jelentős terhelésnek is ellenáll. A horganyzott csavar ellenáll a korróziónak, ami növeli a szerszám élettartamát. A kényelmes fa fogantyú biztonságosan illeszkedik a kézbe, ami növeli a kezelési kényelmet.

Van raktáron
Nettó ár:
2 377,38 Ft
Bruttó ár:
3 019,27 Ft
db
Cikkszám
MB-9788

3 részes. A készlet minden darabja krómozott. A 2 karmú 100 mm-es, a 3 karmú 120 mm-es, míg a másik háromkarmú 165 mm méretű.

Van raktáron
Nettó ár:
5 270,44 Ft
Bruttó ár:
6 693,46 Ft
db